Home Nieuws ISPO Munich trends 2020/2021: ISPO Awards

ISPO Munich trends 2020/2021: ISPO Awards

0
ISPO Munich trends 2020/2021: ISPO Awards
(c) Messe München/Matthias Robl

Ieder jaar springen er een aantal producten nog net iets meer in het oog dan anderen: de ISPO Awards. Een nieuw concept, een innovatieve technologie, een bijzonder duurzaam gebruik van middelen, of een ongekend hoge kwaliteit?

Tekst & foto’s: Karlien Engelen


De ISPO Awards is zonder twijfel een eretitel. 430 producten kwamen in aanmerking voor een titel. Een hondertal wonnen uiteindelijk een award. Hier onze drie favorieten.

01.
Black Diamond – Dawn patrol hybrid shell

Deze jas is van alle markten thuis: ademend, soepele stof, duurzaam geproduceerd, ingebouwde veiligheid met onder andere RECCO, een kap die geschikt is om te combineren met een helm, en ga maar door. Een terechte winnaar!
.
.

02.
Gregory – Targhee fasttrack 35

Deze rugzak is voor de snelle bewegers onder ons: het design is zo ontworpen dat je je ski’s kunt vastmaken zonder de rugzak van je rug te halen. Verder is de pak lichtgewicht en groot genoeg voor een stevige tocht.
.
.
.

03.
Garmin – Fenix 6X pro solar

Dat Garmin voorop loopt in de smart GPS watches was al bekend. De grote verbetering van deze Fenix 6X zit hem in de battery life: in smartwatchmodus gaat de batterij sowieso 21 dagen mee. Gebruik je de GPS en andere functionaliteiten, dan helpt het horloge je om via de Power Manager en de Expedition modus de batterijduur zoveel mogelijk te verlengen. Ook kun je nog extra bijladen via zonne-energie. Een apparaat om bijzondere tochten mee te ondernemen!

Meer winnaars op https://www.ispo.com/en/awards/ispo-award/winner/2020

Lees het hoofdartikel over de nieuwste trends voor het komende wintersportseizoen op ISPO Munich.