Peyragudes
Peyragudes

Het skigebied van Peyragudes is gelegen in de Franse Pyreneeën en bestaat uit twee delen. Als eerste heb je Hautes-Pyrenees en ook is er Hature-Garonne. Deze twee skistations zijn samen één gebied. Beide delen zijn gelegen aan de Midi-Pyrénées. 

Uitstekend voor beginners

Ben je beginner dan is Peyragudes zeker iets voor jou. Hier zijn namelijk heel wat groene, rode en blauwe pistes. Het is een vrij klein skistation, heel druk is het dus bijna nooit. Je kan hier op ongeveer zestig kilometer aan pistes skiën. Met je gezin of allemaal beginnende skiërs is dit zeker uitstekend voor jou. Ook kan je hier skilessen volgen. Voor gevorderden is dit dorp minder geschikt, je hebt hier namelijk slechts een handjevol zwarte pistes

Activiteiten voor iedereen 

In het dorp of nog aan de piste – waar dan ook-  keuze in overvloed. Wil je genieten van lekker eten dan kan dit aan de piste zelf al of je kan dit natuurlijk ook rustig in het dorp. Wil je liever iets anders doen dan eten, dan zijn er nog een hoop andere activiteiten die je in het dorp kan doen. Zo zijn er activiteiten voor jong en oud, voor klein en groot, voor ieder zijn ding is er wel iets te vinden. Zo kan je als ouder rustig ontspannen in de wellness terwijl je kinderen mee doen met verschillende activiteiten waarbij ze begeleid worden. 

Freestyle 

Wil je dan toch wat meer uitdaging dan de gewone piste dan kan je in de funparken van het skigebied van Peyragudes je wel enkele uurtjes bezighouden. Zo is er een boardercross, verschillende kickers en tables, boxes en rails.

Gedurende de hele winter heb je in Peyragudes ski- of snowboardplezier voor het hele gezin. Klein of groot het kan hier allemaal. Vooral uitstekend wanneer je beginner bent of met kleine kinderen gaat skiën.

DELEN
Vorig artikelSerre Chevalier
Volgend artikelIsola 2000
Freerider // poederjager //