Win deze stijlvolle wintersportjas van CMP Campagnolo

Van stijlvolle wintersportkleding worden blij. En van deze stijlvolle én technische wintersportjas ‘Gran Paradiso’ van CMP al helemaal! Het mooiste nieuws: we mogen de damesversie nog weggeven ook. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

De wintersportcollectie van CMP springt, zoals elk jaar, uit de band. Stijl gaat bij het Italiaanse wintersport- en fashionmerk hand in hand met kwaliteit en techniciteit. En dat is ook aan deze wintersportjas voor dames te merken.

Shop Lokaal

CMP

Deze jas kun je winnen

De Gran Paradiso dames wintersportjas van CMP is een jas met een waterkolom van 10.000 mm. Behalve waterproof, is de jas ook winddicht en heerlijk warm. De jas heeft een afritsbare kap, een snowskirt, een zakje aan de mouw voor je skipas en een leuke print aan de binnenkant. Kortom: een zeer complete en elegante ski-jas, die je mooi kan combineren met een witte, donkerblauwe, zwarte of rode skibroek.

Zo doe je aan de wedstrijd mee

1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
In welk wintersportgebied filmde CMP haar wintercampagne voor dit seizoen?
Tip: Het antwoord vind je onder andere in de skivideo van CMP op YouTube.

2. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons terug vóór maandag 3 februari 2020 (*). Je maat kan je dubbelchecken aan de hand van de matentabel van CMP.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 4 februari 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/wintersportgids

facebook.com/CMPsportofficial

Je voornaam*

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste wintersportnieuws. (Optioneel aanvinken)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website. (Verplicht aanvinken)

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.