Zwerver…  experts in wintersport! 

10/10/2016

 

Als we een lijstje zouden moeten maken van de betere outdoor- en wintersportspeciaalzaken, dan prijkt Zwerver steevast in de hoogste regionen. Zelfs voor wie niet in het Antwerpse woont, is een bezoek aan de winkel van de sympathieke broers Andries de trip meer dan waard.

De jonge eigenaars – Laurent is 29, Philippe 24 – steken hun voorliefde voor het outdoorleven, de bergen en dan vooral de Alpen niet onder stoelen of banken, wat af te lezen is aan het interieur met het hoge chaletgehalte en aan de initiatieven die van de zaak zoveel meer maken dan een ‘winkel’. Testski’s bijvoorbeeld, workshops, gezellige opendeurdagen, wandelingen, tentenshows en jaarlijkse skireizen.

Laurent: “We hadden als kind het geluk dat onze ouders steeds de voorkeur gaven aan wintersportvakanties. We hebben allemaal (we zijn met vier kinderen thuis) leren skiën in St. Vigilio (Kronplatz, Italië). Dit is nog steeds een van onze favoriete skigebieden, waarschijnlijk door de gezelligheid, de zon en het lekker eten! En natuurlijk de nostalgie. Onze ouders hebben enorm hard gewerkt om een mooie zaak op te bouwen, nu is het aan ons om deze lijn door te trekken.”

De Zwerver

De Zwerver

Afgelopen zomer paste de broers de huisstijl aan met een nieuw logo, een nieuwe website en een nog uitgebreider assortiment. “We proberen voor elk type skiër een mooie selectie aan te bieden en hetzelfde geldt voor snowboarders. Ondanks het feit dat men wel eens zegt dat snowboarden op een laag pitje staat, blijven we hier in investeren. Ook toerskiën is bij ons aan sterke opmars bezig.”

Of het nu om hardware, skikleding, skibrillen of accessoires gaat, de wintersportadviseurs van Zwerver zorgen er steeds voor dat je producten kiest die bij jouw noden passen. “Behalve kopen, kan je bij ons ook topmerken huren, of je snowboard of ski’s een servicebeurt geven voor je de bergen in trekt. Hiervoor hebben we drie jaar geleden zwaar geïnvesteerd in een automatische Wintersteiger, topkwaliteit gegarandeerd!”

www.zwerver.be

De Zwerver identikit
    • 1500 m2 groot;
    • 2000 tot 3500 wintersportproducten;
    • Van een 100-tal merken;
    • Voor al je favoriete wintersport- en outdoormateriaal.
Met Zwerver op reis

Na het succes van vorig jaar organiseert Zwerver dit seizoen opnieuw een familie-skireis en dat van 24 februari tot 3 maart (krokusvakantie). De bestemming is Folgarida in Italië. Verblijven doet het gezelschap dit jaar in Hotel Alaska, waar je letterlijk de deur uit kan skiën, meteen de piste op!

www.zwerver.be/skireis

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief