Ski- en snowboardspecialist: Arena Sport

02/10/2018

 

“Je moet doen waar je goed in bent”, luidt het bij Arena Sport. “En wij zijn een specialist in wintersport.” Eigenaar Pieter Jan steekt het niet onder stoelen of banken, integendeel: nog meer dan voorheen ligt de focus op alles wat met ski en snowboard te maken heeft.

Van een algemene sportwinkel is Arena Sport in Diest doorgegroeid tot een echte speciaalzaak voor racket- en wintersportmateriaal, tot en met onderhoud, textiel en accessoires. “Dat heeft natuurlijk een reden. Mijn vrouw Roxanne en ik zijn met hart en ziel gepassioneerd door wintersport én tennis. Die specialisatie willen we nog meer doorzetten; het is ook waar we bekend om staan.”

Dit wil zeggen dat klanten bij Arena Sport tevens terechtkunnen voor ski- en snowboardonderhoud (Arena Sport bevat als enige in België een Reichmann DTS-U Pro, het neusje van de zalm op het vlak van polijsten en slijpen). Alsook voor bootfitting (ze zijn een Fischer Vacuüm fit-center, werken met Sidas-bootfitting, Salomon Custom Shell en Atomic Memory Fit). En uiteraard de huur van wintersportmateriaal, ook voor de allerkleinsten.

“Wij zijn verder een van de weinige winkels waar snowboard het zo goed doet, met dank aan onze snowboard shop-in-shop en natuurlijke aan onze fantastische en al even gepassioneerde snowboardspecialisten.” Voor zowel ski als snowboard zal je bij Arena Sport qua merken alle vaste waarden terugvinden. Maar Pieter Jan en Roxanne houden een vinger aan de pols van nieuwe trends. “Een mooi voorbeeld is het kledingmerk Almgwand, puur Oostenrijks, met een hippe twist.”

Opendeurdagen: van 23/11 tot en met 2/12. Met après-skibar op de parking, clinics en demonstraties.

De favoriete testlocatie
Van 3 tot 6 november trekt Arena Sport opnieuw samen met medewerkers en klanten de bergen in om het nieuwe materiaal te testen. Hun favoriete locaties? Sölden, zo’n beetje hun home base, Sankt Anton en Obertauern!

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief