Home Nieuws Genieten in Oostenrijk – voel je in de zevende hemel

Genieten in Oostenrijk – voel je in de zevende hemel

0
Genieten in Oostenrijk – voel je in de zevende hemel
In de zevende hemel in Oostenrijk - Peter Podpera

Genieten in Oostenrijk is genieten wanneer een comfortabele panoramagondel je naar boven brengt op een gletsjer of een stoeltjeslift je bergop trekt door een besneeuwd bos. Hoe dichter bij de wolken, hoe meer je je in de zevende hemel waant. De Oostenrijkse wintersportregio’s bieden dan ook voor ieder wat wils. Een skigebied waar je helemaal tot rust komt of een bruisend stadje waar feestbeesten de bloemetjes kunnen buitenzetten? Aan jou de keuze!

Genieten in Oostenrijk Van vroeg tot laat in het seizoen

Overigens zijn er ook veel gezinsvriendelijke bestemmingen, met niet al te steile hellingen en uitstekende skischolen. Wie laat in het seizoen op vakantie komt, kan terecht op de indrukwekkende gletsjers, waar wintersporten mogelijk is tot in de vroege zomer. Zeer ervaren skiërs die graag offpiste gaan, carvers die van elke bocht genieten of beginners die voor de allereerste keer op de latten staan, voelen zich in Oostenrijk allemaal thuis. Ook de snowboarders blijven niet in de kou staan. De funparks trakteren de internationale boardercommunity bij de start van elk nieuw seizoen op nog spannendere attracties.


Gezelligheid troef

Om het even welk type wintersporter je bent en welke bestemming je kiest, op krachten komen in een van de vele gezellige skihutten hoort erbij. Met rode wangen en een knorrende maag betreed je de behaaglijke warmte. De geur van huisgemaakte specialiteiten doet je het water in de mond lopen. Jong en oud, doorgewinterde skiërs en beginners, gezinnen en avonturiers, iedereen weet een gemoedelijke pauze en een lekkere hap te appreciëren.

In de zevende hemel in Oostenrijk
In de zevende hemel in Oostenrijk – Wolfgang Zajc
Genieten in Oostenrijk van berghutten en sprookjeslandschappen

Wil je een hele vakantie genieten van de authentieke charme van een almhut, dan kan je er je verblijf boeken. Alles is mogelijk: van een kleine, eenvoudige hut midden in een skigebied tot een luxueuse chalet. Het is een heel bijzonder gevoel om elke ochtend wakker te worden in een besneeuwd sprookjeslandschap en na een stevig ontbijt direct de piste op te stappen. Klaar voor een nieuwe dag winterpret!

www.austria.info/be