Home Nieuws Ontspannen familievakanie in St. Johann in Salzburg.

Ontspannen familievakanie in St. Johann in Salzburg.

0
Ontspannen familievakanie in St. Johann in Salzburg.
josalzburg.com by Mirja Geh

In het gemoedelijke St. Johann in Salzburg gaat dat eigenlijk vanzelf. Zowel op de piste als daarbuiten valt hier ontzettend veel te beleven.

Snow Space Salzburg

In het skigebied Snow Space Salzburg – dat direct begint in het St. Johanner Alpendorf – vermaakt jong en oud zich ’s winters op de 210 perfect geprepareerde pistekilometers. Bus en wachttijden heb je hier niet, want in dit dorp is het ski’s aan en meteen gaan. Maar ga zeker ook eens omhoog met de (gratis) nostalgische Hahnbaum-lift in het centrum van St. Johann. Hier herleven oude tijden op de ‘huisberg’ van het dorp. Voor kinderen en beginners een absolute aanrader. De echte skifanaten kunnen in dit skigebied al vroeg op pad en genieten als de zon opkomt van lege pistes. Op dagen met topweer draait de lift al om 7.30 uur en ga je als ‘early bird’ georganiseerd in alle vroegte de perfect geprepareerde pistes op. Daarna wacht als beloning een lekker stevig ontbijt in een gezellige berghut!


josalzburg.com by Mirja Geh
josalzburg.com by Mirja Geh

Wat deze plek zo leuk maakt is de afwisseling. Want naast allerlei sportieve activiteiten als skiën, snowboarden, toerskiën, rodelen en sneeuwwandelen kan je hier ook lekker shoppen, een terrasje pakken, heerlijk eten, samen romantisch in de arrenslee en genieten van eersteklas hotels. Veel daarvan zijn speciaal op gezinnen gericht en samengesteld door JO Family partners. Zij doen er alles aan om jouw vakantie met kinderen zo ontspannen mogelijk te maken. Denk aan speciale kindermaaltijden of een kinderbuffet, spelletje aan tafel en perfect ingerichte familiekamers. Alles wat je nodig hebt is er.