Home Merken Nidecker Win dit Nidecker Liberty snowboard!

Win dit Nidecker Liberty snowboard!

0
Win dit Nidecker Liberty snowboard!

De kerstman blijft ons goedgezind. Dit keer heeft hij een Nidecker Liberty snowboard in zijn zak zitten. Grote zak, zal je zeggen. Met een maatje 155 past hij er net in. Haal jij ‘m eruit? Waag je kans dan met deze wedstrijd.

Wat niet velen weten: het Zwitserse Nidecker stond mee aan de wieg van het snowboarden, in de jaren 80. En dat is aan de Liberty goed te zien.


Dit kun je winnen!

De Nidecker Liberty is een heruitgave van het originle board uit 1986. Het geeft je het gevoel waar het bij Nidecker al vanaf het begin om ging: heerlijk surfen op sneeuw. Het is nog steeds één van de coolste en meest relaxte freerideboards die Nidecker ooit heeft gemaakt. De mix van een jaren 80 look (Hallo fluo!) met high tech materialen staat garant voor een fantastisch gevoel. Het board absorbeert ongewenste trillingen en heeft een heerlijk reactievermogen en veel pop.

Zo doe je aan de wedstrijd mee

1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:

In 1987 was de Nidecker Liberty een van de eerste snowboards die alle hoeken van een bekende Franse berg verkende. Welke berg was dat?
Tip: het antwoord vind je in het YouTube-filmpje van Nidecker over de Liberty, rond minuut 0:25.

2. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons terug vóór maandag 30 december 2019 (*).

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 31 december 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/wintersportgids

facebook.com/NideckerSnowboards

Fout: Contact formulier niet gevonden.

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op vraag 1 en 2, je naam, adres- en contactgegevens.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.