Home Merken Win een Peak Performance Vertical Trolley t.w.v. €280!

Win een Peak Performance Vertical Trolley t.w.v. €280!

0
Win een Peak Performance Vertical Trolley t.w.v. €280!

De krokusvakantie is in aantocht! Tijd om je wintersportmateriaal bijeen te zoeken… Maar hoe hou je alles netjes bij? Juist… in een handige, ruime en vooral superstevige en weerbestendige tas. Zoals de Vertical Trolley van buitensportmerk Peak Performance. Supernieuws dat we van Peak Performance een trolley t.w.v. € 280 mogen weggeven! Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Dit kan je winnen!

De Peak Performance Vertical Trolley is een handige en vooral ruime trolley met twee inline wielen. De tas is gemaakt van duurzaam zeildoek en ballistisch nylon zodat al je spullen goed beschermd mee op reis gaan. De binnenruimte is groter dan je van een trolley gewend bent, zeker gezien de buitenafmeting van 74 x 42 x 28 cm. Er kan 90 liter bagage in, dus neem gerust een extra fleece of bulky jas mee.

Superhandig: de trolley heeft zowel een topopening als een YKK kofferrits aan de zijkant. Verder is het interieur voorzien van verschillende binnencompartimenten die van elkaar gescheiden zijn met doorzichtige gaasverdelers voor een gemakkelijk overzicht en een gemakkelijke toegang. Met de compressieriemen strap je de inhoud goed vast. Draagriemen heb je zowel bovenaan als aan de zijkanten. Adviesverkoopprijs: € 280.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Wat is de volgende stop van de Freeride World Tour?
Tip: het antwoord vind je in de FWT23-kalender op onze site.

Deelnemers die ons volgen maken gelijk een extra kans!
www.instagram.com/wintersportgids.be of facebook.com/wintersportgids
www.instagram.com/sneeuwsportvlaanderen of www.facebook.com/SneeuwsportVlaanderen
www.instagram.com/peakperformance of www.facebook.com/peakperformance

#PeakPerformance #WintersportGids.be #sneeuwsportvlaanderen

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 13 februari 2023 in op het wedstrijdformulier hieronder.
(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze dinsdag 14 februari 2023 bekend. Een mooie Valentijnscadeau!

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.