Home Materiaal WIN WIN WIN! Een Targhee 32 wintersportrugzak van GREGORY

WIN WIN WIN! Een Targhee 32 wintersportrugzak van GREGORY

0
WIN WIN WIN! Een Targhee 32 wintersportrugzak van GREGORY

Een rugzak nodig voor je volgende ski- of snowboardavontuur? Stop in your tracks! Van Gregory mogen we namelijk een wintersportrugzak t.w.v. €215 weggeven. Het model dat we kozen is de Targhee 32. Alsof dat geen prachtig kerstcadeau is! Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Gregory is een bekend tassen- en rugzakmerk dat al bestaat sinds 1977. Alle producten van Gregory worden ontworpen met het oog op gebruikersgemak, duurzaamheid en design. Hierdoor zijn hun rugzakken niet alleen superhandig, maar gaan ze ook jarenlang mee! Dit in combinatie met stijlloze designs zorgt voor een geweldige lijn aan (technische) packs.


Dit model kan je winnen!

Voor dagtochten in het witte achterland, hoef je het niet verder te zoeken dan de Targhee 32 van Gregory. In deze complete rugzak met een inhoud van 32 liter kan je al het nodige kwijt. Het grote hoofdvak kan je zowel aan de voor- als aan de achterkant openen, zodat je altijd overal bij kan. Er is een apart vakje voor je bril of goggle. En het robuuste materiaal biedt de inhoud de nodige bescherming.

Ook aan ergonomie is er uiteraard gedacht. Zo combineert het rugframe verticale stabiliteit met extra comfort en meer bewegingsvrijheid. Een signaalfluitje voor noodgevallen, ruimte voor een waterzak en handige banden en lussen voor je ski’s, snowboard, helm of een ijsbijl maken de rugzak compleet. Te winnen kleur: blauw (dit is dus niet de kleur op de foto’s. Het gaat wel om hetzelfde model). Adviesverkoopprijs: € 215.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Gregory biedt een levenslange garantie op kwaliteit en vakmanschap. Ze hebben ook diverse herstelcentra in Europa. De vraag: bij wie in België kan je voor de garantie terecht?
Tip: het antwoord vind je onderaan op de “garantie”-pagina op de website van Gregory.

Deelnemers die ons volgen maken gelijk een extra kans!
www.instagram.com/wintersportgids.be of facebook.com/wintersportgids
www.instagram.com/sneeuwsportvlaanderen of www.facebook.com/SneeuwsportVlaanderen
www.instagram.com/gregorypackseu of www.facebook.com/GregoryMountainProducts

#gregorypackseu #WintersportGids.be #sneeuwsportvlaanderen

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 11 december 2023 in op het wedstrijdformulier hieronder.
(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze dinsdag 12 december bekend. Een mooie vroeg kerstcadeau!

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.