Home Overige producten WIN een pakket met 4 halve dagkaarten voor SnowWorld!

WIN een pakket met 4 halve dagkaarten voor SnowWorld!

0
WIN een pakket met 4 halve dagkaarten voor SnowWorld!

Geen ski-krokusvakantie, maar toch naar de sneeuw? Dat kan! En als je dit pakket met 4 halve dagkaarten voor SnowWorld wint zelfs gratis. Of je oefent gewoon lekker verder na je trip, de kaarten zijn immers geldig t/m september 2023! Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Win pakket halve dagkaarten
ter waarde van € 42,50/4u voor kinderen en € 47,50/4u voor volwassenen

SnowWorld telt momenteel maar liefst zes indoorpistes, namelijk in Rucphen, Terneuzen, Landgraaf, Zoetermeer, Amsterdam (NL), Neuss (DE) en Amnéville (FR). De SIS Leisure groep mag zich dus gerust een specialist in indoor skiën en snowboarden noemen! De eerste drie liggen vlak over de grens met België en hebben elk hun voordelen.

 • Zo is SnowWorld Landgraaf met vijf pistes bediend door 4 lopende banden, 3 sleepliften en zelfs een stoeltjeslift de grootste. Naast een bijzonder lange pistes van 520 meter is er ook een FIS-wedstrijdpiste van 500 meter en een funpark.
 • SnowWorld Terneuzen telt drie pistes, waaronder een van 210 meter, een van 160 meter en een leuk funpark. Terneuzen ligt voor veel mensen een beetje in de middle of nowhere, vandaar dat het er vaak lekker rustig is.
 • SnowWorld Rucphen heeft een rode en een blauwe piste van 160 meter, plus een leuke oefenpiste. Je kan er overigens ook ijskarten met elektrische karts op spijkerbanden, glowgolfen of een uur doorbrengen in een escape room.

Dit kan je winnen!

Van SnowWorld mogen we wederom 1 pakket met 4 halve dagkaarten skiën of snowboarden weggeven!
Lees snel verder hoe je aan de actie meedoet.

Win je? Dan ontvang je van ons een email met een vouchercode en precieze instructies. Je kan kiezen op welke dag en tijdstip je wil gaan in een van volgende vestigingen: Landgraaf, Zoetermeer, Amsterdam, Rucphen of Terneuzen. De waarde per halve dagkaart bedraagt € 42,50/4u voor kinderen en € 47,50/4u voor volwassenen (exclusief materiaal). De vouchers zijn geldig t/m september 2023.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Is een helm dragen op de pistes van SnowWorld verplicht?

Tip: Het antwoord vind je op de pagina met veelgestelde vragen op de website van SnowWorld Landgraaf.

Deelnemers die ons volgen maken gelijk een extra kans!
www.instagram.com/wintersportgids.be of facebook.com/wintersportgids
www.instagram.com/sneeuwsportvlaanderen of www.facebook.com/SneeuwsportVlaanderen
www.instagram.com/SnowWorld_NL of www.facebook.com/SnowWorldNL

#SnowWorld #WintersportGids.be #sneeuwsportvlaanderen

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 20 februari 2023 in op het wedstrijdformulier hieronder.
(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze nog diezelfde dag bekend. De winnaar krijgt de vouchercodes ook meteen opgestuurd, zodat hij of zij meteen naar de sneeuw kan!

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.