Home Merken WIN WIN WIN Protest Virgo wintersportjas!

WIN WIN WIN Protest Virgo wintersportjas!

0
WIN WIN WIN Protest Virgo wintersportjas!

Je de kou insturen? We zouden niet durven. Of toch niet zonder een duurzame en weerbestendige jas waarmee je zonder blikken of blozen buiten kan komen. Dat is met deze Protest Virgo geen probleem. Sterker nog: je kan hem winnen!

Lagelanders die niet alleen kunnen boarden, maar ook wintersportkleding ontwerpen? ‘To hell with logic, let’s do what we love’, bedacht een groepje Nederlandse snowboarders ondertussen 25 jaar geleden. Sindsdien verwelkomen we elke winter een trendy en functionele sportswear-collectie voor boarders van elk niveau. Oog voor detail (de beste materialen, ritsen, toepassingen, borduursels, steeksels, stoffen, texturen, afwerkingen en wassingen) geeft de kleding een exclusieve look.


De nieuwe Virgo ski-/snowboardjas maakt deel uit van de technische PVRE-serie en beschikt daarom over tal van functionele kenmerken om je tijd op de piste optimaal te benutten. Hij beschikt over een waterkolom van 20.000 mm, waardoor de jas water- en winddicht is van buiten en transpiratievocht van binnenuit wordt afgevoerd. Hij heeft een nauwsluitende pasvorm en een normale lengte. Helemaal top is het kleurblokdesign met gewatteerde delen in visgraat-stijl. Verder is de Virgo ook voorzien van een vaste capuchon, ventilatieritsen, zijzakken en een liftpashouder, beide met ritssluiting. Hebben? Voor de gelukkige hebben we een maat L opzij gelegd.

Hoe kan ik de Protest Virgo wintersportjas winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
    Wat is de favoriete trick van Lorenzo Peeters, de Belg in het snowboardteam van Protest?
    Tip: het antwoord vind je op de website van Protest.
  2. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons terug vóór maandag 17 december 2018 (*).
  3. Een onschuldige hand trekt maandag 17 december de winnaars en maakt deze op dinsdag 18 december 2018 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/wintersportgids.be

facebook.com/protestsportswear

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens. We geven 1 jas in maat L weg.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.