Home Algemene info Win Win Win! Een hagelwitte, fonkelnieuwe Union Force snowboardbinding!

Win Win Win! Een hagelwitte, fonkelnieuwe Union Force snowboardbinding!

0
Win Win Win! Een hagelwitte, fonkelnieuwe Union Force snowboardbinding!
Win Union Force snowboardbinding

Union is 100% committed om ‘de beste bindingen van de planeet’ te maken. Of ze daar in slagen, mogen we gerust afleiden uit de prestaties van de Union proriders van eigen bodem zoals Seppe Smits en Sebbe De Buck.

Een van hun favorieten is de Union Force en wie weet is dit binnenkort ook jouw favoriet. Van Union mogen we namelijk een fonkelnieuwe, hagelwitte Union Force binding t.w.v. 219,90 euro weggeven!


De Union Force is bijna een brand op zich. De binding combineert prestaties, looks en comfort, en komt met alle features die je nodig hebt, zonder overbodige fratsen. Hij heeft een onverwoestbare baseplate, kan alle condities en elk terrein aan, en is gebouwd om vol vertrouwen het seizoen mee in te duiken. Zei er iemand kerstcadeautje?

Hoe kan ik winnen? 

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:

Wat heb je nodig voor de set-up van je nieuwe bindings?

Tip: het antwoord vind je in de eerste 30 seconden van het filmpje ‘How to set up your Union bindings‘ op de website van Union.

2. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons door in vóór maandag 4 december 2017 (*).

Een onschuldige hand trekt maandag 4 december de winnaars en maakt deze op dinsdag 5 december 2017 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens, plus je kledingmaat. We geven 1 herenjas weg.